*/ ?>

Zawartość koszyka

Podręczniki szkolne

Podręczniki akademickie

Kategorie

Podręczniki prawa

Biznes/Podręczniki

Bestsellery

Płatności






Znak akceptacji PayPal

Książki szkolne - Technologia żywności

 
 

Kultura bezpieczeństwa żywności

Kultura bezpieczeństwa żywności

Autorzy: Małgorzata Z. Wiśniewska,
Wydawnictwo: CeDeWu
Liczba stron: 190, Wymiary: 16.5 x 23.5 cm, Oprawa: miękka
Nr katalogowy: 1896418, Czas dostawy: 24h

Cena detaliczna: 48,00
Twoja cena: 44,60 zł (7% rabatu)
do koszyka

 

Biotechnologia żywności

Biotechnologia żywności

Autorzy: Arnold, Włodzimierz Bednarski,
Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe PWN
Liczba stron: 498, Wymiary: 16 x 23 cm, Oprawa: miękka
Nr katalogowy: 1808370, Czas dostawy: 24h

Cena detaliczna: 69,00
Twoja cena: 65,42 zł (5% rabatu)
do koszyka

 

Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności

Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności

Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe PWN
Liczba stron: 110, Wymiary: 16.5 x 23.5 cm, Oprawa: miękka
Nr katalogowy: 1791388, Czas dostawy: 24h

Cena detaliczna: 49,00
Twoja cena: 47,09 zł (4% rabatu)
do koszyka

 

Przygotowanie pieczywa do dystrybucji Kwal. T.3.4.

Przygotowanie pieczywa do dystrybucji Kwal. T.3.4.

Autorzy: Katarzyna Przybylska-Dominik, Piotr Dominik,
Wydawnictwo: WSiP
Liczba stron: 104, Wymiary: 17 x 24 cm, Oprawa: miękka
Nr katalogowy: 1590756, Czas dostawy: 24h
Twoja cena: 38,84 zł
do koszyka

 

Opakowania i pakowanie żywności. Wybrane zagadnienia

Opakowania i pakowanie żywności. Wybrane zagadnienia

Autorzy: Leszczyński Krzysztof (red.), Żbikowska Anna (red.),
Wydawnictwo: Wydawnictwo SGGW
Liczba stron: 212, Oprawa: miękka
Nr katalogowy: 1511303, Czas dostawy: 7 - 14 dni

Cena detaliczna: 40,50
Twoja cena: 37,70 zł (7% rabatu)
do koszyka

 

Zakwas Technologia w piekarni

Zakwas Technologia w piekarni

Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe PWN
Liczba stron: 408, Wymiary: 15.5 x 24 cm, Oprawa: twarda
Nr katalogowy: 1411412, Czas dostawy: 24h

Cena detaliczna: 99,00
Twoja cena: 93,86 zł (5% rabatu)
do koszyka

 

Chłodnictwo Technologia w piekarni

Chłodnictwo Technologia w piekarni

Autorzy: Losche Klaus,
Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe PWN
Liczba stron: 440, Wymiary: 15 x 23.5 cm, Oprawa: twarda
Nr katalogowy: 1218487, Czas dostawy: 24h

Cena detaliczna: 99,00
Twoja cena: 93,86 zł (5% rabatu)
do koszyka

 

Technologia żywności i żywienia

Technologia żywności i żywienia

Autorzy: Marek Zin,
Wydawnictwo: Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego
Liczba stron: 402, Wymiary: 17.6 x 25 cm, Oprawa: miękka
Nr katalogowy: 1211872, Czas dostawy: 14 - 21 dni

Cena detaliczna: 44,90
Twoja cena: 41,80 zł (7% rabatu)
do koszyka

 

Oświadczenie żywieniowe i zdrowotne w oznakowaniu prezentacji i reklamie żywności Komentarz

Oświadczenie żywieniowe i zdrowotne w oznakowaniu prezentacji i reklamie żywności Komentarz

Autorzy: Balicki Andrzej, Szostek Daniel, Szymecka-Wesołowska Agnieszka,
Wydawnictwo: Wolters Kluwer
Liczba stron: 360, Seria: PRAKTYCZNE KOMENTARZE, Oprawa: twarda
Nr katalogowy: 1196237, Czas dostawy: 3 - 5 dni

Cena detaliczna: 119,00
Twoja cena: 112,82 zł (5% rabatu)
do koszyka

 

Żywność pochodzenia zwierzęcego - wybrane zagadnienia z przetwórstwa i oceny jakościowej

Żywność pochodzenia zwierzęcego - wybrane zagadnienia z przetwórstwa i oceny jakościowej

Wydawnictwo: Wydawnictwo SGGW
Liczba stron: 272, Oprawa: miękka
Nr katalogowy: 1180107, Czas dostawy: 7 - 14 dni

Cena detaliczna: 47,50
Twoja cena: 44,20 zł (7% rabatu)
do koszyka

 

Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia zwierzęcego i podstaw gastronomii

Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia zwierzęcego i podstaw gastronomii

Wydawnictwo: Wydawnictwo SGGW
Liczba stron: 288, Oprawa: miękka
Nr katalogowy: 1162245, Czas dostawy: 7 - 14 dni

Cena detaliczna: 47,50
Twoja cena: 44,20 zł (7% rabatu)
do koszyka

 

Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia roślinnego

Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia roślinnego

Wydawnictwo: Wydawnictwo SGGW
Liczba stron: 348, Oprawa: miękka
Nr katalogowy: 1162244, Czas dostawy: 7 - 14 dni

Cena detaliczna: 52,50
Twoja cena: 48,80 zł (7% rabatu)
do koszyka

 

Wybrane zagadnienia z technologii przemysłu fermentacyjnego

Wybrane zagadnienia z technologii przemysłu fermentacyjnego

Wydawnictwo: Wydawnictwo SGGW
Liczba stron: 76, Oprawa: miękka
Nr katalogowy: 1162243, Czas dostawy: 7 - 14 dni

Cena detaliczna: 27,50
Twoja cena: 25,60 zł (7% rabatu)
do koszyka

 

Ogólna technologia żywności (skrypt)

Ogólna technologia żywności (skrypt)

Autorzy: Dłużewska Elżbieta (red.), Leszczyński Krzysztof (red.),
Wydawnictwo: Wydawnictwo SGGW
Liczba stron: 180, Wymiary: 17.6 x 25 cm, Oprawa: miękka
Nr katalogowy: 867155, Czas dostawy: 7 - 14 dni

Cena detaliczna: 42,50
Twoja cena: 39,50 zł (7% rabatu)
do koszyka

Strona: 1 | 2 | 3 | następna